Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Mot hufvudstaden

Publicerad 2016-05-06 18:02:42 i Allmänt,


Det är med blandade känslor jag sätter mig på tåget. Kärleken till min familj gör det svårt att skiljas även för bara några dagar. De här stunderna med egentid som jag ibland längtar efter är blott ett minne när jag väl är själv. Då saknar jag mest. 
Däremot ska det bli kul. Lite annat fokus. Även om jag är långt ifrån någon elitatlet så har jag alltid i huvudet att jag måste vinna. Både en styrka och en svaghet. Det beror lite på hur jag hanterar det. 
Den här gången så kommer det handla mer om att ställa upp för laget. Hjälpa mina lagkamrater för att tillsammans göra ett bra lopp. Jag försöker så gott det går att koppla tävlingsdjävulen och släppa min egen prestation. 
Det är svårt. 
Klyschan "andra plats är förste förlorare" känns högst relevant i mitt tankesätt. Ett tankesätt som förmodligen behöver bli lite sundare. 
Nåja. Jag tror att mina lagkamrater kommer ge allt. Det kommer räcka. Det borde vara det enda som räknas och det är det jag måste komma ihåg. 
Laget. Gemenskap. Ödmjukhet. 
Mitt alldeles egna tågmantra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela