Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Mmm! Kettlebells!

Publicerad 2015-11-12 10:32:00 i Allmänt, Träning,

Dessa underbara järnklot. Om du överhuvudtaget tvivlar på att den där kulan av metall räcker till för att riva av ett riktigt träningspass. Prova wod:en från igår. Återkom sen när träningsvärken lagt sig.
 
Vi var på 30-årsfest i lördags och jag och mina bordsgrannar började surra träning, konstigt hur det alltid händer, och jag fick frågan om jag hade några bra tips att ge. Jag frågade dem lite hur träningen såg ut idag, mycket maskiner, och svarade att de skulle byta taktik, mycket fria vikter. Sen gav jag mitt vanliga tips om att köpa en kettlebell att ha hemma. Då fick jag till svar; "men crosstrainer då? vi har en sån, är inte det bra träning?". "Ja" mumlade jag, "släng ut den och köp en kettlebell istället."
Det lustiga är att det var det hårdaste och rakaste jag gått på någon om att ha sådana träningsredskap hemma och jag fick snabbt till svar att den precis var nyköpt! Jag lovar att vara lite smidigare nästa gång :)
 
 
Men om ni läser det här. Seriöst. Släng ut crosstrainern och köp en kettlebell!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2015-11-16 15:35:33

Håller helt med dig!

Svar: Eller hur!? Tack för medhållet och fräsch blogg! Den där risbottenpajen såg magiskt god ut!
Viktor Lidin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela