Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Hon gick!

Publicerad 2015-06-12 23:56:41 i Allmänt,

Idag tog vår fina Lokatt sina första steg!!! Helt sjukt vilken grej och jag vet att det låter lite konstigt om man inte har barn. Men. Du kommer också fatta en vacker dag;)
Den här fina tjejen har gått idag. Jag är superstolt!
Dagen avslutades sen med marklyft på gräsmattan för mitt "lyftarflak" var för halt av allt regn. Marklyft på gräsmatta är sådär. Men hjärtat har fått sitt idag med vår dotters första steg och ryggen likaså av marklyftandet:) Nu hoppar vi i säng och laddar för en dags snickrande i huset imorrn! 
Tjihoo!


Kommentarer

Postat av: Maria - To make each day count

Publicerad 2015-06-21 18:42:58

Vilken härlig blogg du har! Så himla fina barn :D Och bra inspiration med hur man ska blanda/kombinera träning med familjeliv.

Jag har en liten känsla av hur det kan kännas och se sitt barn ta sina första steg. Jag jobbar på förskola och har upplevt det ett par gånger. Jag "lånar" ju bara barnen men jag kan tänka mig hur glad man blir, när jag börjar klappa händerna och le stort åt de små på jobbet :D

Svar: Åhhh tack så mycket! Kul att du gillar det jag skriver.
Ja det med första stegen är helt obeskrivligt häftigt! Kan tänka mig att du fått uppleva flera stapplande steg på ditt jobb:)
Ha det fint!
Viktor Lidin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela