Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Det där med att känna sig bra eller dålig.

Publicerad 2015-12-01 11:52:00 i Allmänt,

Jag vet att det är sjukt lätt att se på andra och tänka att: "Dom där, dom har det minsann så himla bra, inga bekymmer verkar dom ha och allt är bara rosor och solsken." Eller: "Så vältränad som han är så måste han ha fötts med magrutor och muskelgener utöver det vanliga. Eller nej, han tar säkert anabola då är det ju inte så konstigt att han är så musklig." 
Det är möjligt att du också känner igen dig i det här. Det bottnar väl i nån slags avundsjuka vi har och att inte känna sig tillräcklig. Dumt? Ja. Konstigt? Nej. Men om vi tar och funderar på det lite då?
Fotograf: Mikael Frisk
 
Först och främst. Det där perfekta livet som du tror att nån annan sitter på. Det finns inte. Tur är väl också det för hur kul vore det om allt var tillrättalagt i minsta detalj? Det kan jag tala om för dig. Inte särskilt roligt. Vi är gjorda för att få kämpa lite och inte sitta där med silverskeden i mungipan.
 
Nästa grej är så enkelt som att du ska vända på steken. Var glad för andras lycka och framgång!
Ingenting gott kommer ur den här löjliga avundsjukan som gör att du håller inne med en "like" på Instagram (jag har gjort det och jag gissar att jag inte är ensam). Ös på med lite beröm och bli inspirerad istället för avundsjuk! 
Det här är som vanligt lättare sagt än gjort men det går. Det kostar så vansinnigt lite men gör så mycket. Bjud på den där kommentaren till människan du aldrig har sett förut men som plötsligt gör en så himla snygg frontböj på instagram!
 
Det värsta som kan hända är att personen i fråga tycker att du är lite knepig som lämnar en kommentar när ni inte känner varandra. Men vad gör det? I slutändan kanske du tillochmed skaffat dig en ny träningskompis som kan få dig att växa. 
Vi gör bara oss själva en otjänst genom att vara avundsjuka och bli nedslagna av att andra är bättre. Låt dig inspireras och låt personen få veta att denne inspirerar dig!
 
 
Vad som helst kan hända men jag lovar dig att ingenting negativt kommer ur att visa uppskattning och glädje inför andras framgångar och lycka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela