Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Summa summarum

Publicerad 2015-08-17 23:13:25 i Allmänt, Träning,

Det är så vansinnigt roligt att tävla! Som bonus fick jag nu göra det tillsammans med mina kollegor från Stadium Outlet. Magiskt! 
En roadtrip ner till hufvudstaden för att springa igenom 10km. Sen vände vi kosan norrut igen med ett stopp för sömn och återhämtning utanför Uppsala hos Maries föräldrar. Jättetack för det!

Men vilket gäng jag fick springa med! Johanna och Stina genomförde båda två sin första mil med löparskor på fötterna. Sjukt grymt! Marie och Peter levererade riktigt stabila tider och jag själv lyckades få till ett helt okej lopp.
Att jag lyckades få till en tid som slutade på 47:54 var superkul. Målet var 45 blankt men eftersom jag i princip inte löptränat ett smack så var jag inte värd att klocka in så mycket snabbare än jag gjorde ;) 

Men vi alla fick mersmak och kommer garanterat göra något liknande tillsammans nästa sommar! Eventuellt ett till midnattslopp eller så satsar vi på nåt nytt. Det får tiden utvisa.
Stort tack till er mina grymma kollegor för en riktigt kul resa. Jag saknar er redan!Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela