Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Ofrivilligt deffande

Publicerad 2016-02-14 23:09:37 i Allmänt,

Det kan nog sammanfatta hur det är att skola in barnen på dagis. Tre veckor av magsjuka hoppas vi vara till ända, det har gått i omgångar och så fort det har varit grönt i en par tre dagar så har vi gått tillbaka till förskolan för att två dagar senare ha magsjuka barn igen. Bedrövligt.
Jag har under den här tiden grott ett hat mot föräldrar som medvetet lämnar sjuka barn på förskolan. Skämmes!
Någonstans vill jag ändå tro att ingen förälder skulle göra så, men, vad vet man.
Huvudsaken är ändå att trots sena nätter och en ständigt snurrande tvättmaskin så har de här makalösa barnen vi har hållt humöret på topp. Detta till trots så håller vi tummarna för att de får vara friska nu.
 
Under dessa tre veckor har även jag drabbats och har tappat 4! av mina surt förvärvade kilon. Nu är det bara att komma in i matchen igen. Att greppa både stång och shaker med ett så bestämt grepp att det bara kan leda i en riktning, en småbulkig sommarkropp och ett mål på 85 kilo. Beach 2016 här kommer jag! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela