Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Stugmys

Publicerad 2015-05-29 23:25:44 i Allmänt,

Det kommer det bli mycket av framöver! Idag kom vi hit med två fullastade bilar och vi är nu officiellt utflyttade ur lägenheten! 
På måndag så är den inte längre vår och vi räknar dagarna tills vi får nycklarna till huset. Så sjukt spännande men just nu njuter vi av lugnet efter några hektiska månader :)

Tillbaka men bara till hälften

Publicerad 2015-05-25 23:01:08 i Allmänt,


I Stockholm drog jag på mig en riktigt segdragen förkylning som fortfarande hänger i. Idag testade jag att köra igång men kroppen är fortfarande ur fas! Trodde att symptomen nu bara var i näsan men icke. Tack Peter för att du har tålamod med att jag maxar på dina uppvärmningsvikter i bänken;) jag hoppas att infektionen lämnar kroppen snarast för nu längtar jag efter att lyfta!
Tyvärr så är väl förutsättningarna för att bli frisk fort inte de bästa. Sömnbristen gör sig påmind och vi flyttpackar och donar konstant men snart är vi på väg! :D

På måndag lämnar vi över nycklarna till de nya ägarna av det som varit vårt hem de senaste, nästan, fyra åren. Stort! Ett nytt äventyr väntar runt knuten och vi ser fram emot vad som kommer!

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela