Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Mellan två boenden

Publicerad 2015-06-02 22:25:09 i Allmänt,

Igår skrev vi på de sista dokumenten och lämnade över nycklarna till de nya ägarna av lägenheten! Det känns jättekonstigt men härligt på samma gång. Nu bor nån annan där. Lagar mat på vår spis och lägger kläder i vår garderob. Eller ja. Vår och vår, nu är det ju deras:)
Samtidigt så bor vi i stugan ett tag och fixar i huset på kvällarna. Jag har även gått på 7 månaders pappaledighet sen igår och det känns också helt fantastiskt!! Jag får gosa och busa med våra ungar hela dagarna! 
Så under tiden min fantastiska fru målar och donar i huset så pussar jag på barnen eller använder mitt temporära lyftarflak om dom sover. Life is good!

Kommentarer

Postat av: Jon

Publicerad 2015-06-03 08:49:50

7 månader! flådigt! :) jag är avis!

Svar: Eller hur!!? Det känns skitkul!! Häftigt att man bara kan vara hemma så här och vara med barnen. Bra ställe vi bor på😉
Viktor Lidin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela