Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

5 Bästa träningstipsen för semestern

Publicerad 2015-06-23 12:04:31 i Träning,

Det är semestertider och då kan det vara lätt att träningen du kämpat för hela våren hamnar i skymundan. Det blir en vecka i stugan, besök hos svärföräldrar eller en resa utomlands. Kanske allt av detta och då går några veckor utan att du hinner med ett gymbesök för det är inte läge att börja lösa gymkort till höger och vänster. 
 
Men det finns givetvis sätt att få till träningen även under semestern. 
1. Testa något nytt. Kanske spenderar du en vecka vid en surfstrand? Hyr en surfbräda! Är du en vecka i fjällen? Gör en dagstur upp på en fjälltopp! Ge dig själv och familjen en ny utmaning och gör något kul och fysiskt tillsammans! Det kommer ge er ett minne för livet samtidigt som träningen smygs in automatiskt:)
 
2. Ta med löparskorna. Inget är så enkelt som att rycka med skorna och ta en morgonrunda innan allt drar igång på förmiddagen. Det är supermysigt och ger en skön start på dagen.
 
3. Kroppsviktsövningar. Med några bra övningar så kan du få till ruggiga helkroppspass i princip varsomhelst. Armhävningar, situps, pullups, knäböj och bänkdips. Dessa går att variera på massor med olika sätt för att passa nivå och ambition! 
 
4. Kettlebell. Jag kan inte säga det för många gånger! Den tar minimalt med plats i packningen och kommer garanterat att få dig att svettas! Svingar, pressar eller knyt fast den i ett spännband och dra den över gården. 
 
5. Lokala gym. Det går oftast att lösa ett engångspass på gym. Är du utomlands eller sover på hotell så finns det oftare än vad du tror ett hotellgym som ingår i rumspriset. Är du däremotsom jag som bor på camping eller i husvagn så finns det andra metoder att ta till. Finns det ett gym i närheten så erbjuder de ibland en veckas prova-påmedlemskap. Det är helt perfekt för dig när du är på semester!
 
Njut av den här sommaren och se till att göra det bästa av den. Kom ihåg att familj, vänner och jordgubbar är det som gör sommaren bäst :)
 

Kommentarer

Postat av: AngelicasVärld

Publicerad 2015-06-23 22:00:47

När jag åker ut på stugan så blir det kroppsträning om något...hugga ved, ro båt, surfa, cykla, simma och gå loss med motorsågen ;-) så träning men inte på samma sätt som hemma!

Svar: Det låter som den bästa sortens träning. Helt enligt vad vi är skapta för:)
Viktor Lidin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela