Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Games

Publicerad 2015-07-25 00:57:13 i Allmänt,


Det ser bra ut på resultatlistan än så länge:)
Lukas Högberg presterar bra och finska Jonne Koski håller sin förstaplacering! Sen att Björgvin dundrade in en förstaplacering på "Murph" är sjukt imponerande! 
Det är grymt spännande men jag tror att i det långa loppet så kommer Mathew Fraser att vara svårslagen. Men det återstår att se;)

Vi har spenderat dagen inomhus för regnet öser ner över England men vad gör det när vi har gott sällskap och ett Xbox? Imorrn ska vi avnjuta en god middag på Jamie Olivers restaurang i Cambridge och fortsätta mysa.
Det är så otroligt skönt med semester, att få träffa goda vänner och rå om min fru! Vi längtar ju iofs ihjäl oss efter barnen men snart får vi pussa på dom igen.
Det har varit ett hektiskt år men nu vi har nått vårt mål och med förnyad energi efter de här dagarna så kommer vi fortsätta att klara allt vi tar oss för:) 
Tack älskling för att du är den bästa som finns!!! ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela