Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Frontböj och hinkar med grus

Publicerad 2015-07-28 23:46:37 i Allmänt,

Efter några veckor av idogt fixande med huset som sedan avslutades med 5 underbara dagar i England så är det dags att gasa igen! 
Träningen har kommit i sista hand på senaste då vi precis flyttat in i huset och har två fantastiska ungar som kutar omkring och sprider glädje. Men nu ska jag grabba tag i skivstången och dunka i mig proteinshakes igen. 
Jag anser till fullo att jag prioriterat rätt saker på senaste men det går inte sticka under stolen med att jag saknat träningen då det bara blivit 1-2 pass per vecka. Kroppen känns seg och min dåliga rygg kommer som ett brev på posten när den inte får göra vad den är skapt för. Lyfta tunga saker ;)

Kvällens pass var skittungt och jobbigt. Och då menar jag inte skittunga vikter. De vikter jag vanligtvis "leker" med kändes som bly och flåset är inte där det borde vara. Men. Det ska inte vara lätt. Att gå den enkla vägen gör mig varken större eller starkare. 
Som nedvärmning så flyttade jag sen ungefär en kubik grus. Med en tiolitershink :p
Nu har jag slagit mig ned i soffan framför en film med en proteinshake. 

Skål och njut av sommaren! 

Games

Publicerad 2015-07-25 00:57:13 i Allmänt,


Det ser bra ut på resultatlistan än så länge:)
Lukas Högberg presterar bra och finska Jonne Koski håller sin förstaplacering! Sen att Björgvin dundrade in en förstaplacering på "Murph" är sjukt imponerande! 
Det är grymt spännande men jag tror att i det långa loppet så kommer Mathew Fraser att vara svårslagen. Men det återstår att se;)

Vi har spenderat dagen inomhus för regnet öser ner över England men vad gör det när vi har gott sällskap och ett Xbox? Imorrn ska vi avnjuta en god middag på Jamie Olivers restaurang i Cambridge och fortsätta mysa.
Det är så otroligt skönt med semester, att få träffa goda vänner och rå om min fru! Vi längtar ju iofs ihjäl oss efter barnen men snart får vi pussa på dom igen.
Det har varit ett hektiskt år men nu vi har nått vårt mål och med förnyad energi efter de här dagarna så kommer vi fortsätta att klara allt vi tar oss för:) 
Tack älskling för att du är den bästa som finns!!! ❤️

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela