Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Fredag igen!

Publicerad 2015-01-30 10:32:01 i Allmänt,

Veckorna går fort och det händer grejor! Igår träffade vi fotografen som ska hit och föreviga vår lägenhet på....tisdag! Nu är det bara att köra igång med sista fixet inför den! Min vana trogen så har jag en taklist att sätta upp och vi ska piffa lite men annars ska det gå bra:)
Vi får även besök från Sundsvall i helgen. Det ska bli himla skoj! Fruarna ska åka längd och toppa inför tjejvasan. Vi karlar ska prata taktik och träning inför Tough Viking! Ett eller annat pass i gymmet bör hinnas med det också!
Ha en toppenhelg!


Crossfitonsdag

Publicerad 2015-01-28 12:49:36 i Dagens WOD,

"Bring Sally up" 
42.5kg benböj till låten Flower av Moby.
Börja i bottenläge och följ musiken:)

Elizabeth 
21-15-9
Clean 62kg
Ringdips

En dag med benböj och blöjbyten

Publicerad 2015-01-27 23:09:05 i Allmänt, Träning,

Det är så härligt att få vara hemma med barnen! Jag värdesätter den här tiden så högt och det är så kul att få se dom utvecklas! Nu kan vi till slut säga att Noa kryper. Han far runt som en stormvind i vardagsrummet och drar i allt han kan få tag i. Det är slut på finliret då vi kunde lämna dom oövervakade för att hinna diska undan nappflaskorna, nu är det ögon i nacken och full koll som gäller:)
Idag fick vi besök av mäklaren och skrev på papper för att dra igång försäljningen av lägenheten, sen kom barnens farfar på besök och Jenny tog en tur i längdspåret så jag fick lägga barnen. Sjukt härligt!
Men dagen är inte slut bara för att klockan blir 21. Ner i gymmet för coachning och ett härligt benpass, grymt bra kört Niklas! Jag hoppas benen klarar arbetsdagen imorgon;)
Nu avslutar jag med en shake i soffan tillsammans med frugan och premiären av Biggest loser. Ska bli spännande att se Mikael Hollsten in action! 
 

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela