Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Tungt

Publicerad 2015-02-26 08:12:00 i Allmänt,

Det har varit några tunga dagar. Både hemma och på gymmet.
 
Jag började ana oråd innan helgen eftersom jag inte hört något från pappa på några dagar. När jag sen ringer så är det utan att få svar. Jag vet vad det innebär och vad det alltid har inneburit. Jag eller någon av mina farbröder måste åka dit.
Varje gång det händer så tror jag att dom gör som jag. Stålsätter sig för att det kan vara sista gången.
Det var min farbror som åkte dit nu. Det var inte sista gången
 
Det känns orättvist.
Det är orättvist mot oss som älskar honom.
Det är orättvist mot mina syskon som behöver honom.
Det är orättvist mot min fru som också behöver hitta ett sätt att tackla det här. 
Det är orättvist mot mina barn som inte har en hel farfar. Åtminstone inte än.
 
Hoppet om att det ska gå att fixa finns fortfarande kvar. Men det är jobbigt att jag inte kan fixa det åt honom. Jag gillar att fixa saker. Om det är trasigt så går det alltid att laga. Men det här är inget Jag kan laga. Det måste han göra själv.
 
Men jag gläder mig över att jag får stöttning från alla möjliga håll och att vi har blivit bättre på att prata om det här. För att göra det hela än lite djupare så känner jag mig trygg i att jag har Gud. Det är det som får mig att fortfarande hoppas att det kommer bli bra. Det och min ibland lite naiva syn på att det goda alltid kommer vinna. 
 
I förrgår var jag rätt arg och ledsen när kvällen kom och barnen hade somnat. Jag sa till Jenny att jag skulle ner i gymmet och lyfta skittunga saker. Rensa huvudet lite. Hon tyckte jag skulle ta ut mig lite extra. Ta ut lite av min ilska på vikterna. Så det gjorde jag. 25 minuter in i passet så satte jag nytt pb i mark. Två gånger! 145kg och sedan 150kg. 
Med det lyftet i minnet, vetskapen att det alltid går att vända något dåligt till något bra och ett av mina favoritcitat från bibeln i bakhuvudet så startar nu en ny dag. 
 
Romarbrevet 8:31 "Vad innebär nu detta? Om gud är för oss, vem kan då vara mot oss."

Ni är grymma!

Publicerad 2015-02-25 22:08:48 i Träning,

Jag tackar ödmjukast för att ni är förstklassiga träningskompisar! Ni pushar mig att köra hårdare och ni gör mig bättre. Jag hoppas att jag hjälper er på samma sätt. Tack för ett vansinnigt bra pass!
 

Crossfitonsdag

Publicerad 2015-02-25 12:52:11 i Dagens WOD,

Eftersom vi fick storstryk av regionchefen förra veckan på 100 Burpees på tid så kör vi igen.

På tid: 100 Burpees

EMOM 15min
3 clean 70kg

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela