Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Seth Rydell vs Ellen Haglund

Publicerad 2015-12-23 09:48:16 i Allmänt,

Det har blivit en hiskelig debatt kring debattartikeln "Barnen mår inte bättre om jag skippar nubben" av Ellen Haglund som du kan läsa här.
Jag började skriva ett långt inlägg angående detta. Mycket tankar, erfarenheter och saker jag skulle vilja säga men med de rätta orden. Kände inte riktigt att jag fick till det så jag lät det ligga en stund för att gå upp i gymmet och fundera lite på saken. Sen satte jag mig med en 1000 kcal shake framför datorn för att se på Johan Falk: Ur askan i elden. Fortfarande fundersam med vad jag vill säga i min text så tittar jag på filmen och karaktären Seth Rydell dyker upp. Den förmodligen hårdaste vi sett i svensk film kommer tillsammans med sin dotter in på en överraskningsmuckarfest för några i hans gäng. En av gängmedlemmarna räcker fram en öl varpå Seth Rydell svarar: "Jag dricker inte, jag är farsa idag."
 
Jag bara log när jag såg det. Sju ord. 28 Bokstäver. Tjorvigare än så är det inte.
 
Om du ändå vill läsa en bra artikel som antagonist till den av Ellen så kan du läsa Henry Bronetts svar här.
Men å andra sidan räcker det gott med orden; Jag dricker inte, jag är farsa idag.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela