Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Säsongsstart

Publicerad 2015-08-27 10:27:25 i Allmänt,

Ja det var så det kändes igår. Svetten lackade på vår övervåning och repsen dundrade iväg i ett bra tempo. Alla är tillbaka på respektive jobb efter semestern förutom jag som njuter av min pappaledighet i några månader till :) Men det kändes onekligen som en avspark för träningshösten!
Efter passet diskuterade vi lite mål för hösten och träningen. Råger har 3 tydliga. 100 i bänk, 180 i mark och 120 i böj. Thomas är inne på lite samma bana som mig. Bygga axlar. Men det sköna är att oavsett hur vår målsättning skiljer sig åt så har vi sjukt roligt när vi tränar tillsammans! Jag ska ta tag i att fixa ett gymkort nu också. Sports gym Östersund är där grabbarna tränar och där jag ska ta och köpa in mig. 
Tidigare så har jag enbart tränat i det lilla föreningsgymmet där vi bodde tidigare. Nu har jag visserligen en skivstång och en del utrustning hemma men jag tror det är vettigt att förlägga vissa pass i veckan på bortplan bara för att kunna hänge mig totalt åt träningen, utan distraktioner.
 
Idag står underbara ben på schemat! Finns det nåt bättre än att bli så slut som man bara kan bli efter ett benpass? Jag tror inte det :)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Cornelia

Publicerad 2015-08-27 19:08:07

Benpass är de bästa passen! Har tyvärr åkt på diskbråck och får inte lyfta något alls längre, tråkigt! Men det tvingar ju fram en helt annan sorts träning, när man måste hitta nya övningar och rörelser. Kul det med, men inte lika kul...

Svar: Nej vad tråkigt!! Vad kan du göra för övningar istället? Hoppas du blir bättre snabbt!
Viktor Lidin

Postat av: AFA Försäkring

Publicerad 2015-09-14 08:53:57

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är föräldraledig.

Du kan ha rätt till ersättning från oss under föräldraledigheten om du är privatanställd arbetare på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: http://www.afaforsakring.se/Forsakringar/Forsakring-vid-foraldraledighet-och-graviditet/

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
https://www.afaforsakring.se/om-afa-forsakring/uppsokande-kundtjanst/

Vänliga hälsningar
Sofia
AFA Försäkring

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela