Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Midnattsloppet på vinnartid?

Publicerad 2015-08-14 19:42:23 i Allmänt,

Ja. Jag känner mig själv tillräckligt för att veta att jag inte kommer att vara snabbast. Men. Eftersom jag jobbar på en så fenomenal arbetsplats som Stadium faktiskt är så ska vi ner och springa med jobbet. Varje år har vi en tävling som består av någon form av fysisk aktivitet. I år är det att springa midnattsloppet. Tävlingen har två delmoment och går ut på att:
Ett. Så stor procentuell andel löpare som möjligt av antalet anställda på arbetsplatsen/butiken.
Två. Så nära den totala uppskattade sluttiden som möjligt. 
Så vi har anmält oss och uppskattat en ungefärlig tid vi kommer gå i mål på. Skitkul! Jag har dock satt en tid som jag efter den här sommaren inte riktigt förtjänar men som jag tror jag kan fixa. Åtminstone med lite pannben och tur i fållorna. Vi får se;)
Men att det kan bli en vinnartid är inte alls omöjligt!
 
Jag har även förstått att det är några personer som ska springa samtidigt som mig. Så ser du mig på banan, ropa ett hej vettja!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela