Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Nyfikna atleter

Publicerad 2014-09-30 14:07:40 i Allmänt,

Jag fick ett sms imorse från en av Team Crossfitonsdag. Han var lite nyfiken på vad morgondagens pass skulle innehålla. Kanske för att lägga in "rätt" saker på gympasset idag men det tycker jag förstör tjusning med Crossfit;) 


Dagens WOD

Publicerad 2014-09-28 16:58:38 i Dagens WOD,

AMRAP 20min

5 Clean 50kg
5 Strikt shoulderpress 30kg

Tunnbrödsbak i älskade Olden

Publicerad 2014-09-28 09:58:47 i Allmänt,

Olden. Bästa platsen på jorden. Fina fjäll, bra fiske, gudomlig skidåkning och fantastiska människor. På denna ljuvliga plats som ligger i nordvästra jämtland finns en bakstuga och här bor min farmor. 
 
Mamma och Lalles husvagn står nu prydligt på plats innan vintern slår sin hand kring jämtland och igår hade de bokat bakstugan för tunnbrödsbak! 
Ungarna verkade ivriga att få komma iväg för de höll oss vakna genom natten så vi knep oss lite sovmorgon innan vi tog oss iväg. Glada i hågen så packade vi in familjen i bilen och styrde kosan mot Olden. Vi kom fram vid 11-snåret, då var ugnen varm och baket i full gång! Farmor hade redan varit dit en sväng och sett till att allt var i ordning, hennes erfarenhet inom tunnbrödsbak är stor och hennes hjälp välbehövlig för oss noviser:) 
Sen bakade vi på och farmor kom dit en sväng igen för att kolla så att vi skötte oss och givetvis för att få hålla lite i barna.
Världens bästa farmor!
 
Vi fick en riktigt härlig dag tillsammans som vi avslutade med vedugnsbakad pizza när all tunnbrödsdeg var slut!
Tack fina farmor för hjälpen och tack mamma och Lalle för en fin dag!
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela