Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Sätt mål och kör hårt!

Publicerad 2014-11-30 23:46:40 i Träning,

För tre veckor sen så satte jag som mål att klara en repetition militärpress på 52.5kg innan 1 december. Jag låg då på 47.5 som max. Idag var stunden kommen och jag klarade två repetitioner. Vansinnigt nöjd med att hårt arbete lönar sig!

Det är lätt att träning blir slentrian och till slut tråkigt. Låt det inte hamna där utan sätt mål och utmana dig själv. Oavsett om det är 1RM, stå på händer eller att springa 1km utan att vila så gör det resan roligare. Utmana dig själv men gör det med rimliga mål. När du har klarat ett steg så höjer du ribban lite mer. Då kommer du ha roligare och känna peppet att fortsätta utvecklas:)

Låt december bli en månad då du utmanar dig själv och fortsätter växa!

Julfest och fredagsmys

Publicerad 2014-11-28 21:55:04 i Allmänt,

Frugan har åkt på julfest med jobbet ikväll så jag får fredagsmysa med kidsen själv. Lite skönt att få vara ensam ansvarig för en gångs skull då det oftast är Jenny som drar det stora lasset när jag är på jobbet.
Ungarna ville givetvis ner till gymmet så där rev vi av ett bra bröstpass innan barnen blev trötta och ville sova. Förmodligen säger alla föräldrar samma sak om sina barn, men våra ungar är ju huuuur söta som helst! Så sjukt kul när det faktiskt går busa lite och få respons. Det märks nästan skillnad över en dag att det är nåt nytt ljud dom börjat med eller nåt annat bus. Men nu sover dom så jag passar på att prova lite nya tejpningar för att lindra mina möra armar efter veckan som varit:)


Huvva!

Publicerad 2014-11-26 22:57:08 i Allmänt,

Fy vale vilket pass. Det börjar lite lätt med få reps och tankarna går i stil med; undrar om jag programmerat lite lätt. Frivändningarna känns som uppvärmning och pistolerna är okej. Men sen. Pang! Svetten bara rinner och syran kommer som ett brev på posten! Men endorfinerna är där dom med och att vi var nöjda efter är en underdrift:) Tackade grabbarna för ett fint pass med ett sms en stund senare, Olle svarade; "ring aldrig mig mer". Det går nog över i takt med träningsvärken ;)
 
Skitskoj att vi fick finbesök av en jobbarkompis också som som väntat gick all-in. Nu hoppas jag att jag ska kunna lura med fler från jobbet!
Nykomling på källarboxen
 
 

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela