Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Återblick på gårdagen

Publicerad 2014-07-31 00:23:34 i Allmänt,

Har lyckats skramla fram lite gamla kablar så nu går det både ladda och överföra bilder igen. Grymt! 
 
 
Den värsta chocken har väl lagt sig efter inbrottet men det känns fortfarande helt sjukt! Är arg och upprörd. Det förstör så himla mycket. Om jag fick välja mellan att ge dom beloppet som alla grejorna var värda så hade jag gjort det alla gånger. Men det klart, en enkelbiljett till finkan hade varit det bästa ;)
 
Nåja nu väntar istället en grym helg med godbitarna i hufvudstaden! Magiskt! Ska bli spännande att se hur bilresan blir ner också, tvillingarna har börjat äta mer och tar gooood tid på sig så det känns som att vi inte gör annat än att mata dom för tillfället. Jenny gör ett superjobb och även om jag gör mitt bästa för att serva och sticka åt ungarna lite ersättning emellanåt så är det bara att inse. Mamman är den som får dra det tunga lasset i början. En stor eloge till alla mammor och speciellt min fantastiska fru <3

Gamla bilder och nya tips

Publicerad 2014-07-30 00:57:04 i Allmänt, Träning,


Bilder från när jag körde herowoden Murph tidigare i sommar.

Kul med träning! Hänger i stugan och bor in oss igen efter inbrottet. Sjukt tråkigt men det är som det är. Idag blev det ett pass iaf och frugan var troget där och fotade men med en stulen laddare och sladd till kameran så får nya bilder avvakta lite.  :)
12:34 var tiden och jag är fortfarande lite mör efter frivändningarna häromdagen. 

Om du läser det här och är i början av din träning så är det en viktig sak du ska ha med dig. Var ödmjuk inför din träning. Alla lyft och övningar tar tid att bemästra men det bästa sättet är en träningskompis som också strävar efter korrekt utförda övningar. 
Jag har turen att min gode vän och granne gillar att hänga i en sunkig källarlokal med mig. :) Det gör att vi kan hjälpa varandra med position och utförande. Guld värt!
På crossfitboxen i Östersund så har du riktigt bra tränare som är väldigt noga med utförande och där får du också den hjälp du behöver för att bli stark och hålla dig skadefri. Det här är viktigt och är lika mycket en del av din träning som att hitta tiden till den. 
Så oavsett gym eller träningssätt, fokusera på korrekt utförande.

Må väl!
Dagens WOD

Publicerad 2014-07-29 16:46:00 i Dagens WOD,

 
4x100 Däckdrag med 60 sekunders vila mellan set
På tid:
21-15-9
Strikta pullups
Ringdips
Double unders (x3 single under)
 

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela