Benböj och blöjbyten

Nybliven tvillingfarsa som hittar tid till träning mellan nappflaskor och blöjbyten.

Nu kör vi igen

Publicerad 2014-12-27 14:34:48 i Allmänt,

Tillbaka i stan för lite jobb och då startar träningen igen! Körde ett pass med mark och frivändningar igår för att kicka igång. Dessvärre känns det som att jag dragit på mig nåt skit och kroppen känns trög. Men det kan likaväl vara för att jag saknar familjen som är kvar i tege:)


Stugmys

Publicerad 2014-12-23 08:42:42 i Allmänt,


Barnen och frugan sover, jag hänger framför nyhetsmorgon med en kopp kaffe och saffransbulle:) 
Dan före dopparedagen och lugnet före stormen. Idag dundrar svåger med familj in i stugan och det kommer bli fullt hus. Mysigt!
Det är så skönt att vara ledig några dagar och bara njuta av familjen. Få chans att busa lite extra med barnen och försöka avlasta Jenny så mycket jag kan så hon får vila lite. Det är härligt! 

Träningen är som bekant i träda till på torsdag kväll och som jag längtar!! Jag står fast vid att den här vilan är nyttig för mig men att få lyfta en riktigt tung skivstång börjar stå högt upp på önskelistan:) Nu hör jag Lo jollra i sovrummet så jag ska passa på att pussa lite på henne!

Ha en fin dan-före-dopparedagen!!

Om

Min profilbild

Viktor Lidin

Jag är en nybliven tvillingpappa med ett stort intresse för träning och hälsa. Jag älskar crossfit som träningsform och jag vill med den här bloggen peppa och ge inspiration till att hinna med träning i vardagen. Du kan nå mig på: viktor.hornsgatan@gmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela